Piipunhattu

Piipunhattu suojaa piippua korroosiolta ja on siksi tärkeä lisä piipuissa. Meiltä saat mittatilauksena käsintehdyn ja itse suunnittelemamme mallin piipunhatusta, jonka asentaminen on erittäin helppoa!

Savupiipunhattujen kysyntä asiakkaidemme keskuudessa on lisääntynyt niin paljon, että päätimme aloittaa niiden nettimyynnin!

Omien kokemuksiemme ja testailujen tuloksena olemme päätyneet "pyöreään" malliin savupiipunhatusta. Tämä malli parantaa vetoa ja on tyylikkään näköinen! Lisäksi nuohooja mahtuu työskentelemään irroittamatta hattua!

Ostaessasi piipunhatun meiltä, saat hatun juuri sinun piipullesi sopivana. Meidän hattua ei tarvitse jatkaa tai muulla tavoin muokata ennen asennusta. Kiristät vain siipimutterit ja sillä selvä! Tämä kaikki kilpailukykyiseen hintaan!

Tilaaminen on helppoa! Täytät tilauslomakkeeseen tarvittavat tiedot ja toimitamme hatun sinua lähimpänä olevaan matkahuollon toimipisteeseen!

Hinnaston, mittausohjeet ja kuvat hatusta löydät alta. Nyt myös avattava piipunhattu! Kuvat ja lisätiedot alhaalla.

Mittausohjeet alla olevassa kuvassa: Tarvitsemme lenssin leveyden (A), pituuden (B) ja paksuuden (C). Ilmoita myös, haluatko hattusi ruostumattomasta teräksestä (RST) vai sinkitystä pellistä (ZN). Piipunhattujen jalat ovat alumiinia. Sinkitty pelti on hyvä valinta, mikäli talossasi ei ole öljylämmitystä. Jos talossasi on öljylämmitys, suosittelemme ehdottomasti RST-hattua. Jos asiasta herää kysymyksiä, vastaamme niihin mielellämme. Maksu tapahtuu ennakkomaksulla tai noutaessasi paketin matkahuollosta. Toimitusaika n. 1 viikko tilauksesta.

Mikäli valitset toimitustavaksi bussipaketin tai matkahuollon kotiinkuljetuksen, lähetämme sinulle laskun sähköpostiin. Kun maksu näkyy tilillämme, niin tilaus menee tuotantoon ja siitä edelleen matkahuoltoon.

Mikäli aiot noutaa hattusi toimipisteeltämme, niin maksutapana käy yleisimmät pankkikortit sekä käteinen.

Tilauksen tehtyäsi lähetämme tilausvahvistuksen sähköpostiisi.

Kysy myös erikoiskokoja puhelimitse tai sähköpostilla!

Hinnat sisältävät Alv:n 24% 

Toimituskulut lisätään hintaan seuraavasti:

  • Bussipaketti: 12.50e (Vain ennakkomaksu)
  • Bussiennakko 16.00e (Maksu pakettia noudettaessa)
  • Matkahuollon kotiinkuljetus 28.50e (Vain ennakkomaksu)
  • Nouto toimipisteeltämme (Peltotie 9, Kitee) 0e

Jos haluat helpottaa nuohoojan työtä entisestään, on mahdollista tilata hattu myös avausmekanismilla. Avausmekanismi on itse kehittelemämme ja mekanismi valmistetaan samasta materiaalista kuin hattusi. Avausmekanismi +60e hinnaston hintoihin.

Avattava hattu liukuu kumpaankin suuntaan puoleen väliin ja se lukitaan sokalla. Kiinnitys toimii samalla periaatteella kuin normaalissa hatussa, asennus on siis yhtä helppoa.

Tilaa piipunhattu