Peltikatto on Karjalan Pelti Oy:n erityisosaamisen ydintä

Karjalan Pelti Oy on ammattitaitoinen ja luotettava rakennusalan yritys. Olemme erikoistuneet kattosaneerauksiin ja usein vaativat peltikatot uskotaankin meidän harteillemme - ne ovat osaamisemme ydintä. Kattotyöpalvelumme käsittää peltikattojen ohella myös kaikki muutkin kattotyypit.

Panostamme palvelun laatuun

Koska osa asiakkaistamme on yksityisiä omakotiasujia olemme pitäneet ohjenuoranamme, että työt tehdään sovitun aikataulun mukaan. Siivoamme jälkemme myös pihoilta ja jäljiltämme pihat ovat vähintään samassa kunnossa kuin saapuessamme. Näin asiakaamme voivat suunnitella mahdolliset erityisjärjestelyt remontin ajaksi ja remontin jälkeen pihoilla liikkuminen on turvallista.

Yritys

Kiteeläinen Karjalan Pelti Oy työllistää neljä henkilöä. Yrityksessämme on vahva luotto työmiehiin ja tiimi toimii loistavasti yhteen. Olemmekin ylpeitä työporukkamme ammattitaidosta ja työnjäljestä! Tutustu upeisiin työkuviimme!

Teemme työmme aina turvallisesti ja oikeaan vuodenaikaan. Olemmekin talvikuukaudet lomalla ja paiskimme töitä sitäkin kovemmalla tahdilla kahdeksan kuukautta vuodesta.